Onnittelen uudelleen valinnasta,tasavallan presidentti Niinistö!

Onnittelen uudelleen valinnasta,tasavallan presidentti Niinistö! Suomen kansalla on korkea luottamus sinua kohtaan Toivotan Sinulle onnea ja menestystä seuraaville vuosille.

Julkaissut Eng Idiris Hassan Farah 29. tammikuuta 2018

Somali Reconstructin And Social Development ry,(SORASOD) hakee Projektityöntekijä

Stea rahoittaman maahanmuuttajataustaisten työnhakijoiden työllistymisen edistämiseen
neuvontapalvelujen, ryhmätoiminnan ja yritysyhteistyön avulla (Movat –
Monikulttuurisuus vahvuutena työelämässä
 
Tehtävänkuvaus: Projektityöntekijät vastaa hankkeen suunnittelusta
sekä yhteistyöstä muiden toimijoiden kanssa. myös Projektityöntekijät
vastaa hankkeen arvioinnista ja raportoinnista sekä osallistuu
asiakastyöhön toteutuksesta.
 

Sorasod ry:n seminaari 27.10.2017

Sorasod ry:n järjestämässä seminaarissa lokakuussa keskusteltiin järjestön toiminnan sisällöistä ja kuunneltiin yhdistyksen toimintaan osallistuvien ihmisten kehittämisideoita. Paikalla oli paljon väkeä ja keskustelutilaisuuksia on tarkoitus järjestää lisää vielä tämän vuoden puolella.

Lue loppuun

Sorasodin uusi logo

Sorasodin logo on uudistunut. Uuden logomme graafinen ilme on suunniteltu mahdollisimman selkeäksi. Kaksi keskeltä yhdistyvää eriväristä palloa kuvaa erilaisten ihmisten välistä ystävyyttä, yhteistyötä ja monikulttuurisuutta rikkautena. Ne ovat arvoja, joita Sorasod haluaa kaikessa toiminnassaan edistää.

MOVAT-projekti käyntiin

 

Sorasod ry:n uusi Monikulttuurisuus vahvuutena työelämässä eli MOVAT-projekti (2017-2019) on alkanut Vantaalla. Projektin tarkoituksena on auttaa maahanmuuttajataustaisia vantaalaisia työ- tai opiskelupaikan hakemiseen liittyvissä asioissa. Projektin kaksi työntekijää auttavat esimerkiksi työnhakuasiakirjojen tekemisessä, omien vahvuuksien hyödyntämisessä työssä ja opinnoissa sekä antavat tietoa suomalaisen työelämän pelisäännöistä. Yksilöllistä neuvontaa annetaan Sorasodin toimistolla Myyrmäessä ja myöhemmin järjestetään ryhmätoimintoja. Kolmevuotisen projektin tavoitteena on tehdä myös yritysyhteistyötä maahanmuuttajien työllistymisen helpottamiseksi.

Neuvontaan ovat tervetulleita kaikki tukea tarvitsevat henkilöt ikään katsomatta toimiston aukioloaikoina arkisin klo 9-17. Neuvonta-ajat tarkentuvat myöhemmin keväällä.

Lisätietoja antavat projektikoordinaattori
Jama Ismail: 040 9632 877 / jama.ismail@sorasod.fi ja
projektityöntekijä Inka Lehtonen: 044 2434 065 / inka.lehtonen@sorasod.fi

 

Movat – monikulttuurisuus vahvuutena työelämässä -projekti alkaa maaliskuussa 2017

Sosiaali- ja terveysministeriö on myötänyt Sorasod ry:lle rahoituksen kolmivuotiseen
Movat -monikulttuurisuus vahvuutena työelämässä -projektiin. Projekti tukee maahanmuuttajataustaisten vantaalaisten työelämäosallisuutta ja motivoi työnhakuprosessin aikana sekä auttaa kehittämään työnhakuvalmiuksia. Projektin toiminnon sisältävät yksilöneuvontaa, ryhmätoimintoja  ja yritysyhteistyötä.
Hankkeen kaksi työntekijää aloittavat työnsä maaliskuussa.